Case Stevens Goedendag en welkom, mijn naam is Case Stevens.

WebSite Design Antwerpen

is mijn website.

Wie?
Ik ben sinds 1998 actief op de Amerikaanse online markt en heb sinds die tijd een aantal websites gecreëerd, die borg staan voor een goed online inkomen.

Waarom de USA?
Omdat online marketing een derivaat is van direct marketing (de directe communicatie tussen producent en consument). Die vorm van marketing is sinds het begin van de 20e eeuw tot een ware wetenschap is verheven. In de USA zit je dus aan de bron van de online marketing!

Grootste problemen...
Ik weet daardoor uitstekend wat werkt en wat niet werkt. En dat komt goed uit wanneer ik weer eens een ondernemer ontmoet die een website heeft die niet naar behoren functioneert.

Meestal is er dan veel geld besteed aan het bouwen van zo'n site, maar bezoekers krijgt ze niet, laat staan nieuwe klanten.

Dat komt, omdat er maar half werk is geleverd. De ondernemer had geen idee hoe zij/hij de website voor de onderneming kon laten werken en de web designers hebben het haar/hem niet verteld (en vaak om dezelfde reden: geen idee hoe dat moet)!

Resultaat?
De ondernemer is ontevreden -en terecht!-, de site wordt niet of nauwlijks onderhouden en het algemene beeld van de ondernemer over Internet is meestal dat...
'Internet niet werkt'.

Da's jammer! Want Internet werkt wel! Als je maar weet hoe!

De oplossing
Ik geef hierover meer uitleg in mijn nieuwsbrief, die vol staat met waardevolle informatie over het genereren van prospects, converteren van prospects naar klanten en het uitdiepen van klantenrelaties.

Mijn nieuwsbrief leert U niet hoe U een website moet bouwen. Daar zijn specialisten voor. Bovendien vreet dat veel te veel tijd.

U ontdekt echter wel, binnen 30 minuten, wat U WEL kunt doen om prospects te genereren en zodoende uw omzet te verhogen. Want bij uw abonnement ontvangt U een kort rapport dat dit duidelijk maakt. U kunt dit electronische rapport binnen 10 minuten na aanmelding op uw computer lezen en dat vergt niet meer dan 15 minuten.

Het doel...
Het resultaat, waarnaar wij streven, is dat U baas blijft over uw website en bepaalt wat ze moet doen en hoe ze te integreren is in uw bedrijfsvoering.

De enige voorwaarde waaraan U moet voldoen om ten volle te kunnen profiteren van mijn informatie is uw geest openstellen voor nieuwe strategieën en technieken en de intentie hebben om deze ook daadwerkelijk toe te passen.
Aangezien U, naast vakman/vrouw, ook ondernemer bent, zal dat waarschijnlijk geen problemen opleveren.

Abonneer U NU!
Denk erom, een heel groot gedeelte van uw prospects zijn al online! Als U ze niet opvangt, dan doet uw concurrent dat wel!

Moeilijke economische tijden zijn een perfect moment om te veranderen. Online marketing is relatief zeer goedkoop, snel en gemakkelijk in te voeren.

Vraag Uzelf eens af...

Waarom Grijze Middelmaat Creëren...
... Als U Genialiteit Kunt Kopiëren?

Vul NU onderstaand formulier in en lees het gratis rapport over 15 minuten.

Ik zie er naar uit om U te helpen.
case stevens, website design antwerpen
Case Stevens

P.S.
Deze informatie is ook uitermate geschikt indien U nog geen website heeft en er een wilt (laten) maken!

Naam:
Email:

Gebruik uw Primaire Email Adres om er zeker van te zijn dat U de gevraagde informatie ook ontvangt!

Wij haten spam!
Wij behandelen Uw naam en email adres als ware het van ons en delen die dus niet met derden.

web design sign up