3. Waarom Heeft U Een Website?

Of, als U er nog geen heeft, waarom overweegt U een website op te zetten?

Veel kleine ondernemers hebben geen goed antwoord op deze vraag. Het meest gehoorde antwoord is "...omdat het er bij hoort in deze tijd".
Of... "...de concurrent doet het ook."
Sommigen zeggen: "...om meer te verkopen!"

Maar de meeste zakelijke websites doen dat niet!
De eigenaren hebben - vaak voor veel geld - een website laten bouwen of overwegen dat te doen. Zonder deze te integreren in de bedrijfsvoering.

Ze kochten de 'Internet-hype'!

Uitgaande van de verkeerde veronderstelling dat als ze eenmaal op Internet staan, de rest vanzelf zou volgen.

In de meeste gevallen kunnen we ze dat niet eens kwalijk nemen.
Kleine ondernemers hebben wel andere dingen aan het hoofd dan zich te verdiepen in wat die site precies moet doen.

Er moet tenslotte een bedrijf gerund worden en dat vreet tijd! Er blijft dan ook niets anders over dan om iemand de opdracht te geven een site te bouwen en die persoon bepaalt vaak, mede door gebrek aan Internet kennis van de ondernemer, wat er op die site komt te staan.

Veel website designers weten dat. Het zijn vaak techneuten die weten hoe ze een website op het Internet moeten zetten, maar daar houdt het dan ook mee op. Afrekenen en op naar de volgende!
Let wel, die webdesigners zijn niet per se slecht. Ze doen echter alleen waar ze goed in zijn -websites bouwen- en dat betekent maar half werk afleveren voor uw onderneming. Of zelfs minder dan dat.

Want een website op het Internet zetten is slechts een eerste, kleine stap naar online marketing, die dan pas begint en die moet leiden tot de gewenste resultaten.

Op het Internet gelden andere wetten dan in de dagelijkse praktijk. Let op, ze lijken er wel op en omdat U ondernemer bent, zult U ze snel begrijpen, want ze zullen bekend voor komen.

Dus vroegen wij van WebSite Design Antwerpen ons af...

Klik HIER om verder te lezen...