Meer website bezoekers nodig? Hier zijn 3 eenvoudige manieren

Er zijn talloze mogelijkheden om website bezoekers te genereren.
Alhoewel ze meestal in meer of mindere mate werken, moet U zich wel realiseren, dat ze niet allemaal direct effectief zijn. Sommige methoden duren erg lang voordat U er resultaat van ziet.

Hieronder staan 3 manieren om meer website bezoekers te trekken. Probeer ze niet allemaal tegelijk, maar tracht er eerst een te beheersen en ga dan pas over naar de volgende methode. Zodoende vindt U gemakkelijker de beste methode voor uw website ofwel die methode die Uzelf het gemakkelijkst vindt.

Website bezoekers nodig?
Photo credit: Pro-Zak
 1. YouTube.
  YouTube is een van de meest bezochte sites in de wereld (met tientallen miljoen bezoekers per dag) en die bezoekersaantallen blijven stijgen.

  YouTube is een zoekmachine voor video’s. Als U uw potentiĆ«le leads of klanten wilt treffen die zich online bevinden, dan moet U zich aanmelden op deze site en een video uploaden. In de video-omschrijving zet U een link naar uw site om zodoende website bezoekers daarnaar te verwijzen.

  Ook in uw video kunt U naar uw website verwijzen. Deze links zijn echter allemaal no-follow, dus tellen niet als backlinks.

  Net zoals al uw andere marketing inspanningen, dient U terdege onderzoek te doen naar keywords, want, zoals reeds gezegd, YouTube is een zoekmachine.

  Houd uw video’s kort en interessant om verveling te voorkomen. 5 Minuten is het maximum, maar een totale duur van onder 1 minuut is reeds voldoende.

  Het gebruik van YouTube is gratis en dus een prima manier om meer website bezoekers te genereren.

 2. PPC ofwel Pay Per Click.
  De meeste mensen denken aan Google Adwords bij het horen van de term pay-per-click advertising. Google is de beste plaats om te beginnen, omdat het goedkoop is om te starten.

  Ook hier moet U uw zoekwoorden zeer zorgvuldig kiezen. En als U niet bekend bent met Adwords, zet dan als eerste een daglimiet, zodat uw budget niet meteen opgebruikt is.

  Heeft U een laag budget, begin dan met de minst concurrerende zoekwoorden. Zet ze in de eerste regel van uw advertentie.
  Maak gebruik van de ‘exact phrase’ toepassing, zodat uw advertentie alleen verschijnt als dat exacte zoekwoord gebruikt is bij een zoekopdracht. Dit levert minder website bezoekers op, maar ze zullen wel doelgerichter zijn.

  Eens dat U ervaring opdoet met Adwords kunt U meer concurrerende zoekwoorden gaan gebruiken. En U kunt andere platforms proberen, zoals Yahoo, Bing en Facebook.

 3. WordPress blog.
  U kunt een blog platform gebruiken om website bezoekers te genereren. WordPress is het meest gebruikte en meest zoekmachine geoptimaliseerde platform. Deze website gebruikt WordPress.

  De installatie is zeer gemakkelijk en U kunt vrijwel onmiddellijk daarna gaan publiceren. Echter het zoeken en installeren van een goed thema en de zoekmachine-optimalisatie daarvan vereist veel technische kennis.

  Toch is WordPress een uitstekend platform, omdat, na goede installatie, iedere leek binnen enkele uren webpagina’s kan maken. Dit noemen we een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

  Uiteraard moeten deze publicaties wel gefocused worden op keywords, maar ook dat is vrij snel aan te leren.

  Vanuit het standpunt van zoekmachine optimalisatie, en als gevolg daarvan, het generen van website bezoekers, is een WordPress blog een prima keuze.

  Dankzij de commentaren die op publicaties op andere blogs gegeven kunnen worden, inclusief een link naar uw eigen site, is het eveneens mogelijk website bezoekers naar uw eigen site te sturen.

Voila, 3 simpele manieren om meer website bezoekers te genereren.
Probeer ze een voor een eens uit en laat ons weten hoe het U vergaat.

 

plaats reactie

Plaats een reactie

Naam (verplicht)


Email (verplicht; wordt niet gepubliceerd)


Website


Reactie: